Маргарита Ангелова
Симеон Найденов
Сашка Витанова
Христо Николов
Стас Шипков
Оги Стоянов
Станислав Николов
Антония Вичева
Зорница Стоянова
Евгени Монов
Мариета Терзиева
Диана Ненова
Гери Германова
Васил Тодев
Емил Иванов
Марто Георгиев
Северина Митева
Стела Калоянова
Ники Вълковски

ЗА НАС

„Лагер Беглика“ е инициатива на Сдружение „Байкария“, поставила началото си през 2010 година с първия лагер под името „С дъх на смола“. От един детски лагер в Западни Родопи, вече имаме седемгодишен опит и ежегодно провеждаме множество приключенски програми в Източни Родопи, Западни Родопи, Рила, Пирин, Стара планина, през диви гори, планини, реки, езера, пещери и непознати места. Водени от убеждението, че бъдещето ни зависи от днешните деца и младежи, у нас се породи желанието да им предадем нашата любов към природата и знанието за всичко, което ни заобикаля.

Основната цел, която си поставяме, е обучението и израстването на децата с тази любов и със съзнанието, че средата, в която живеем, зависи изцяло от нашето отношение и грижа.

Екипът на „Лагер Беглика“ е съставен от хора с дългогодишен опит в работата с деца и дейностите на открито – колоездене, скално катерене, пещернячество, ветроходство, ски и сноуборд, учене чрез преживяване; хора с множество социални инициативи, сертифицирани планински водачи, педагози, но най-вече хора, които вярват, че природата ни учи да сме истински човеци.