Евгени Монов
Симеон Найденов
Зорница Стоянова
Васил Тодев
Стас Шипков
Антония Вичева
Станислав Николов
Диана Ненова
Оги Стоянов
Марто Георгиев
Сашка Витанова
Валентин Хаджийски
Бенжамен Ментешев
Иван Наньов – Зимбата
Неда Дамянова
Христо Николов
Северина Митева
Емил Иванов
Мариета Терзиева
Лилия Костова
Маргарита Ангелова
Гери Германова
Стела Калоянова
Ники Вълковски

ЗА НАС

„Лагер Беглика“ е инициатива на Сдружение „Байкария“, поставила началото си през 2010 година с първия лагер под името „С дъх на смола“. От един детски лагер в Западни Родопи, вече имаме десетгодишен опит и ежегодно провеждаме множество приключенски програми в Източни Родопи, Западни Родопи, Рила, Пирин, Стара планина, през диви гори, планини, реки, езера, пещери и непознати места. Водени от убеждението, че бъдещето ни зависи от днешните деца и младежи, у нас се породи желанието да им предадем нашата любов към природата и знанието за всичко, което ни заобикаля.

Основната цел, която си поставяме, е обучението и израстването на децата с тази любов и със съзнанието, че средата, в която живеем, зависи изцяло от нашето отношение и грижа.

Екипът на „Лагер Беглика“ е съставен от хора с дългогодишен опит в работата с деца и дейностите на открито – колоездене, скално катерене, пещернячество, ветроходство, ски и сноуборд, учене чрез преживяване; хора с множество социални инициативи, сертифицирани планински водачи, педагози, но най-вече хора, които вярват, че природата ни учи да сме истински човеци.